07:16 28.09.2020

Трамп закликає Байдена перед дебатами здати тест на заборонені препарати

1 хв читати
Трамп закликає Байдена перед дебатами здати тест на заборонені препарати

Президент США Дональд Трамп заявив, що наполягатиме на тому, щоб його суперник на виборах Джо Байден перед дебатами здав тест на заборонені стимулятори.

"Я буду наполягати на тому, щоб Сонний Джо або до, або після дебатів у вівторок ввечері здав тест на наявність в організмі препаратів", - написав він у неділю в своєму Твіттері.

Трамп додав, що теж готовий пройти таку перевірку. Він пояснив, що сформулював таку вимогу, оскільки підозрює, що без стимулюючих засобів Байден не здатний вести дебати на гідному рівні.

"Рівень його виступів на дебатах, м'яко кажучи, рекордно нерівномірний. Препарати - єдине можливе пояснення?", - запитав президент США.

Наступного тижня в США відбудуться перші з трьох теледебатів між Трампом і Байденом. Президент США регулярно публічно ставить під сумнів розумові здібності свого опонента. Періодично Трамп навіть припускає, що Байден просто "взагалі не розуміє, що відбувається".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА