Події

Мінцифри та ПРООН запускають онлайн-хакатон "Безпечні спільноти" з грантами до $30 тис.

Онлайн-хакатон Hack for Locals 2.0: "Безпечні спільноти" (Safer Communities Hackathon) організовано в рамках Програми ООН з відновлення та розвитку світу у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, платформою кар'єрного розвитку Happy Monday й агентством інновацій Center42.

Як наголошується в повідомленні на сайті Мінцифри, фінансову підтримку хакатону забезпечують Європейський Союз, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Швейцарії та Швеції.

"Три найкращі проекти отримають грант на реалізацію ідей від Програми ООН із відновлення та розбудови миру (сума гранту складає від $3 000 до $30 000 залежно від ідеї та географії проекту), підтримку в складанні грантової заявки, менторську допомогу від організаторів та інші цінні призи від партнерів", - наголошується в повідомленні.

Ідея проекту має відповідати одному з напрямів:

- Цифрова безпека та цифрова грамотність;

- Інклюзивні послуги з безпеки для кожного;

- Координація діяльності між різними постачальниками послуг з безпеки та громадами;

- Реагування на кризи та можливості раннього запобігання/оповіщення;

- Громадська безпека на основі фактичних даних (open data).

Програму ООН з відновлення та розвитку світу реалізують чотири агентства ООН Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ