07:15 29.09.2020

Трамп заперечує звинувачення в ухилянні від сплати податків, може надати звітність

2 хв читати
Трамп заперечує звинувачення в ухилянні від сплати податків, може надати звітність

Президент США Дональд Трамп заперечує інформацію про ухилення від сплати податків і стверджує, що може надати фінансову звітність із зазначенням всієї власності і активів з моменту оголошення про переобрання.

"Я заплатив податків на багато мільйонів доларів, але, як і всі інші, мав право на амортизацію і податкові пільги", - написав Трамп у себе в Twitter.

Президент зазначив, що може надати всю необхідну фінансову звітність відтоді, як він оголосив про участь у виборах-2020.

"Я вже давно говорив, що можу надати фінансову звітність з моменту, як я оголосив про те, що буду балотуватися в президенти, в якій будуть зазначені моя власність і активи", - додав Трамп.

Газета The New York Times минулими вихідними опублікувала статтю, в якій стверджується, що Трамп в 2016 та 2017 роках виплатив податків лише по $ 750. Також журналісти видання стверджують, що він не заплатив прибутковий податок за 10 років.

Раніше Трамп на прес-конференції в Білому домі вже заперечував інформацію про ухилення від сплати податків. Президент США додав, що цією статтею про нього журналісти New York Times хотіли перед виборами "створити невелику історію".

Адвокат Trump Organization Алан Гартен заявив цій газеті, що "більшість фактів, якщо не всі, неточні".

Штаб суперника Трампа в передвиборчій гонці Джо Байдена вже випустив власний ролик на підставі інформації газети. У ньому стверджується, що за даними на 2019 рік, американський учитель, заплатив податок розміром $ 7239, пожежний - $ 5283, медсестра - $ 10216, у той час як Дональд Трамп (без зазначення дати) - $ 750.

Вибори президента в США заплановані на 3 листопада 2020 року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА