13:04 30.09.2020

У Києві на карантин зачинено 5 шкіл, окремі класи переведено на дистанційне навчання у 118 школах - Кличко

1 хв читати
У Києві на карантин зачинено 5 шкіл, окремі класи переведено на дистанційне навчання у 118 школах - Кличко

Станом на 30 вересня в Києві на карантин через випадки інфікування коронавірусом серед учителів зачинено п’ять шкіл, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Місто продовжує контролювати дотримання протиепідемічних заходів у навчальних закладах. На сьогодні в столиці зачинено на карантин п’ять шкіл - через випадки захворювання серед учителів. По дві в Оболонському і Печерському районах й одна школа - у Святошинському районі. У 118 школах на самоізоляції та дистанційному навчанні загалом 276 класів, де є хворі учні", - розповів Кличко на онлайн-брифінгу в середу.

Загалом у Києві хворіють 366 школярів та 193 педагоги.

У дитячих садках, де виявлено випадки коронавірусу, тимчасово закрито 32 групи. Повністю зачинені на карантин два дитсадки - в Печерському та Деснянському районах.

Наповненість дітей у дитсадках становить понад 58%.

"Поки що нам вдається контролювати ситуацію. За кожною школою і садком закріплений санітарний лікар, який, згідно з регламентом, приймає рішення щодо запровадження карантинних заходів. Я ще раз звертаюся до батьків: пояснюйте дітям, чому важливо дотримуватися правил гігієни і безпеки. Стежте за здоров'ям вашої дитини, і якщо в неї є ознаки ГРВІ - одразу звертайтеся до лікаря", - наголосив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА