17:09 30.09.2020

У Києві побили співробітницю посольства США, жінка померла - поліція

2 хв читати
У Києві побили співробітницю посольства США, жінка померла - поліція

 Правоохоронці Києва встановлюють обставини травмування співробітниці посольства США, яку у непритомному стані з травмою голови виявили перехожі на вул. Толбухіна, повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"Сьогодні, 30 вересня, на спецлінію 102 до столичної поліції надійшла інформація про виявлення жінки із травмою голови в лісопарковій зоні поблизу залізничних колій на вул. Толбухіна, що в Шевченківському районі столиці", - йдеться в повідомленні.

Непритомну жінку госпіталізували до лікарняного закладу, де вона згодом померла. Правоохоронці зазначають, що під час огляду речей потерпілої виявлено посвідчення співробітниці посольства США на її ім'я.

"Наразі в лікувальному закладі та на місці події слідчі і представники інших профільних служб здійснюють першочергові слідчі дії, встановлюють свідків та очевидців, а також обставини, за яких жінка отримала тілесні ушкодження", - додали в поліції.

У результаті проведення невідкладних першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до побиття жінки може бути причетний чоловік, якому на вигляд 30-40 років, зріст 190-200 см, одягнений у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям (по боках коротко підстрижене).

Наразі тривають його пошуки.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані в Шевченківському управлінні столичної поліції. Триває перевірка, за результатами якої цій події буде надано відповідну правову кваліфікацію.

Як повідомляє інтернет-видання "Цензор.НЕТ" із посиланням на джерело, померла співробітниця посольства США Санвер Нікаело. Слідство розглядає версію, що Нікаело зачепив поїзд, що рухався, наближення якого вона не почула. За даними джерела, у співробітниці посольства глибока рана (близько 4 см) на потилиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

The Reckoning Project подав позов в Аргентині у зв'язку з катуванням українця росіянами

Питаннями українських цивільних, яких утримує РФ, опікуватиметься спеціально створена робоча група - Лубінець

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА