17:09 30.09.2020

У Києві побили співробітницю посольства США, жінка померла - поліція

2 хв читати
У Києві побили співробітницю посольства США, жінка померла - поліція

 Правоохоронці Києва встановлюють обставини травмування співробітниці посольства США, яку у непритомному стані з травмою голови виявили перехожі на вул. Толбухіна, повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"Сьогодні, 30 вересня, на спецлінію 102 до столичної поліції надійшла інформація про виявлення жінки із травмою голови в лісопарковій зоні поблизу залізничних колій на вул. Толбухіна, що в Шевченківському районі столиці", - йдеться в повідомленні.

Непритомну жінку госпіталізували до лікарняного закладу, де вона згодом померла. Правоохоронці зазначають, що під час огляду речей потерпілої виявлено посвідчення співробітниці посольства США на її ім'я.

"Наразі в лікувальному закладі та на місці події слідчі і представники інших профільних служб здійснюють першочергові слідчі дії, встановлюють свідків та очевидців, а також обставини, за яких жінка отримала тілесні ушкодження", - додали в поліції.

У результаті проведення невідкладних першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до побиття жінки може бути причетний чоловік, якому на вигляд 30-40 років, зріст 190-200 см, одягнений у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям (по боках коротко підстрижене).

Наразі тривають його пошуки.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані в Шевченківському управлінні столичної поліції. Триває перевірка, за результатами якої цій події буде надано відповідну правову кваліфікацію.

Як повідомляє інтернет-видання "Цензор.НЕТ" із посиланням на джерело, померла співробітниця посольства США Санвер Нікаело. Слідство розглядає версію, що Нікаело зачепив поїзд, що рухався, наближення якого вона не почула. За даними джерела, у співробітниці посольства глибока рана (близько 4 см) на потилиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Глава МЗС Болгарії Габріель погодилася сформувати новий уряд

Через КПП "Вишнє Нємецьке - Ужгород" на українсько-словацькому кордоні тимчасово обмежать рух

З додатковою допомогою ЗСУ зможуть повільно відтісняти росіян - сенатор США Рід

Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати перевагу над кількісно переважаючим противником - Сирський

ЄБА просить Кабмін і ОП вирішити проблему швидкопсувних вантажів на польському кордоні

Польські фермери заблокували два КПП на кордоні з Німеччиною, блокада триватиме до 20 березня

Глави МЗС країн-членів ЄС не змогли ухвалити рішення про використання доходів від знерухомлених росактивів в інтересах України

На Херсонщині внаслідок вибуху боєприпасу загинуло троє людей

МЗС України про доповідь Комісії ООН: Зафіксовані злочини РФ "свідчать про масштаб звірств, якого Європа не бачила з часів Другої світової війни"

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА