09:31 01.10.2020

За фактами пожеж на Луганщині відкрито сім кримінальних проваджень - поліція

1 хв читати
За фактами пожеж на Луганщині відкрито сім кримінальних проваджень - поліція

За фактами пожеж у Луганській області, унаслідок яких загинули чотири людини і 12 постраждали, правоохоронці відкрили сім кримінальних проваджень, повідомляє Національна поліція України.

"30 вересня на території Луганської області зафіксовано 146 пожеж у 32 населених пунктах. Найбільш масштабні пожежі сталися в лісових масивах Новоайдарського, Старобільського, Попаснянського та Станично-Луганського районах", - йдеться у повідомленні.

Так, до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) внесено сім кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України.

Зазначається, що на цей момент локалізовано та ліквідовано пожежі на території Попаснянського та Старобільського районів.

Унаслідок пожеж загинули чотири людини - 70-річний машиніст Сєвєродонецького міськводоканалу, 46-річний лісник, 79-річна жителька с. Воронове і 84-річна мешканка Новоайдарського району. Також до Сєвєродонецької лікарні госпіталізували 10 постраждалих із с. Сиротине, Воронове та м. Лисичанськ.

"Евакуйовані жителі населених пунктів Воронове, Сиротине та Метьолкіне, які не мають житла, до двох евакуаційних пунктів, розташованих у середній загальноосвітній школі №8 та №17 м. Сєвєродонецька", - додали в поліції.

У Сєвєродонецьку співробітники патрульної поліції також перекрили рух на перехресті Б. Ліщини - вул. Пивоварова, кільцеву дорогу поблизу населеного пункту Метьолкіне.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА