19:16 01.10.2020

У Тернополі та Каневі з 5 жовтня почнуть діяти додаткові карантинні обмеження

2 хв читати
У Тернополі та Каневі з 5 жовтня почнуть діяти додаткові карантинні обмеження

У Тернополі та Каневі з 00:00 5 жовтня 2020 року запроваджуються додаткові карантинні обмеження у зв'язку з внесенням міст до "червоної" зони епідемічної небезпеки, повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов у Telegram-каналі.

У Каневі з 5 жовтня буде встановлено обмеження на регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним, міським електротранспортом у міському сполученні, за винятком перевезень легковими автомобілями (не більше ніж п'ять осіб, включно з водієм, без урахування осіб до 14 років), а також службовими або орендованими автомобілями підприємств та установ за умови застосування водієм і пасажирами засобів індивідуального захисту, з кількістю пасажирів, що не перевищує кількості місць для сидіння, і виключно за маршрутами, про які поінформовані не менше ніж за два дні органи Національної поліції. Обмежується також посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення.

Обмежується приймання відвідувачів закладами культури, кінотеатрами, закладами громадського харчування, торговельно-розважальними центрами та іншими закладами розважальної діяльності, спортзалами, фітнес-центрами, а також закладами торговельного та побутового обслуговування населення, окрім закладів торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, аптек і ветеринарних аптек, закладів торгівлі кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом. Водночас зможуть приймати відвідувачів заклади банківської і страхової діяльності, медичної та ветеринарної практики, автозаправні комплекси, станції технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів. Дозволено прийом відвідувачів компаніями, що здійснюють технічне обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльність з ремонту комп'ютерів, побутових виборів і предметів особистого вжитку, а також об'єктів поштового зв'язку. Також продовжувати роботу в умовах карантинних обмежень можуть суб'єкти торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлення.

Також у Каневі обмежується відвідування одержувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім'ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), окрім установ і закладів, що надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

У Тернополі з 00:00 5 жовтня буде обмежено посадку пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення, а також буде встановлено обмеження щодо роботи суб'єктів господарювання і соціальних установ, аналогічні встановленим у Каневі.

Як повідомлялося, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) на засіданні в четвер встановила нове епідемічне зонування в Україні з 5 жовтня. До "червоної" зони було включено місто Тернопіль Тернопільської області і місто Канів Черкаської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Велика Британія виділила майже 150 млн фунтів стерлінгів на зміцнення енергетичного сектора України

Прем'єр Польщі закликав фермерів припинити блокування українського кордону

Після знищення російського Ту-22М3 другий літак був змушений розвернутися - ГУР МО

Серед загиблих у Синельниковому - троє дітей від 6 до 14 років, повідомили в ОВА

У Херсоні внаслідок обстрілу виникла пожежа, є постраждалий

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

ГУР: Російський Ту-22МЗ збито тими самими засобами, якими раніше було уражено А-50

Суд заборонив діяльність проросійської партії "Соціал-патріотична асамблея слов'ян" - СБУ

Росіяни 18 разів обстріляли Донеччину, є загиблі - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА