19:30 01.10.2020

Суд залишив під вартою дев'ятьох підозрюваних у нападі зі стріляниною на автобус "ОПЗЖ" поблизу Люботина

2 хв читати
Суд залишив під вартою дев'ятьох підозрюваних у нападі зі стріляниною на автобус "ОПЗЖ" поблизу Люботина

Харківський апеляційний суд у четвер розглядає апеляції на запобіжні заходи підозрюваним у нападі зі стріляниною на автобус із представниками громадської організації "Патріоти за життя" поблизу м. Люботина Харківської області.

"Станом на 18:30 колегія суддів розглянула апеляційні скарги захисту дев'ятьох підозрюваних. Скарги залишено без задоволення, рішення слідчого судді - без зміни", - повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Харківського апеляційного суду.

За словами співрозмовника агентства, колегія продовжує розглядати апеляції на запобіжні заходи іншим підозрюваним у справі.

Як повідомлялося, увечері 27 серпня поблизу Люботина на автодорозі невідомі заблокували автомобілем Mitsubishi рух мікроавтобуса Mercedes, в в якому перебували представники громадської організації "Патріоти - За життя", та змусили його зупинитися. Після цього з Mitsubishi вийшли кілька людей, обстріляли мікроавтобус із травматичної зброї і втекли на своєму автомобілі. В результаті постраждали і були госпіталізовані чотири людини (троє з пораненнями від травматичної зброї, четвертий - із черепно-мозковою травмою).

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 15 п. 1, 7, 12 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство двох і більше осіб з хуліганських мотивів, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

У нападі підозрюють 15 людей, 14 з яких поліція затримала того самого вечора в Красноградському районі Харківської області. Усім затриманим оголошено про підозру за ч. 4 ст. 296 і ч. 15 п. 1, 7, 12 ч. 2 ст. 115 КК України. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА