21:13 01.10.2020

Усі підозрювані у нападі зі стріляниною на автобус ОПЗЖ під Люботином залишаться під вартою - суд

2 хв читати
Усі підозрювані у нападі зі стріляниною на автобус ОПЗЖ під Люботином залишаться під вартою - суд

Харківський апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляцій на запобіжний захід усім 15 підозрюваним у нападі зі стріляниною на автобус з представниками громадської організації "Патріоти за життя" під Люботином Харківської області.

"Колегія суддів розглянула апеляційні скарги захисту всіх підозрюваних. Скарги залишені без задоволення, визначення слідчого судді про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без застави - без зміни", - повідомили кореспонденту агентства Інтерфакс-Україна в прес-службі Харківського апеляційного суду.

Як повідомлялося, увечері 27 серпня поблизу Люботина на автодорозі невідомі заблокували автомобілем Mitsubishi рух мікроавтобуса Mercedes, в в якому перебували представники громадської організації "Патріоти - За життя", та змусили його зупинитися. Після цього з Mitsubishi вийшли кілька людей, обстріляли мікроавтобус із травматичної зброї і втекли на своєму автомобілі. В результаті постраждали і були госпіталізовані чотири людини (троє з пораненнями від травматичної зброї, четвертий - із черепно-мозковою травмою).

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 15 п. 1, 7, 12 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство двох і більше осіб з хуліганських мотивів, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

У нападі підозрюють 15 людей, 14 з яких поліція затримала того самого вечора в Красноградському районі Харківської області. Усім затриманим оголошено про підозру за ч. 4 ст. 296 і ч. 15 п. 1, 7, 12 ч. 2 ст. 115 КК України. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ГУР: РФ на місяць може виробляти 30-40 одиниць ракет "Калібр", до 10 - "Оніксів" і стільки ж "Цирконів", до трьох - Х-69

Волонтери ТЧХУ та рятувальники ДСНС евакуювали 84 людини з багатоповерхівки Вишгорода, де виникла пожежа

Окупанти обстріляли село на Харківщині, загинула мирна жителька - Синєгубов

Кількість постраждалих унаслідок обстрілу Золочева Харківської області зросла до восьми осіб - МВС

Міноборони відкрило в Україні вже 19-й центр рекрутингу - в Ужгороді

Відомо про двох загиблих і шістьох поранених унаслідок обстрілу Гірника Донецької області - голова ОВА

Тенденція до збільшення кількості ДТП через водіння в нетверезому стані посилюється - патрульна поліція

Журналісти можуть відновити роботу у ВР для висвітлення сесій після великодніх свят - Юрчишин

Умєров розповів ірландському колезі про ситуацію на полі бою, закликав до інвестицій в українські оборонні компанії

До Києва прибула заступниця адміністратора USAID

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА