08:02 02.10.2020

Позашлюбна дочка колишнього короля Бельгії відсудила титул принцеси

1 хв читати
Позашлюбна дочка колишнього короля Бельгії відсудила титул принцеси

Апеляційний суд Брюсселя в четвер виніс постанову на користь Дельфіни Боель, позашлюбної дочки колишнього короля Бельгії, яка відтепер офіційно має право на титул принцеси, повідомляє бельгійський телерадіоканал РТБФ.

Крім того, вона носитиме прізвище свого батька - Саксен-Кобург-Гота, принцеса Бельгії.

Її діти, Жозефін і Оскар, також мають право на титули принца і принцеси, їхнім іменам тепер передуватиме звернення "Його (її) королівська високість".

У січні цього року Альберт II визнав, що є батьком Дельфіни Боель, яка понад десяти років доводила спорідненість. Її мати, баронеса Сибіл де Селіс Лонгшам заявляла, що перебувала у відносинах з Альбертом II близько 18 років - до того, як він став королем.

У день зречення від престолу Альберта II в 2013 році мати Дельфіни Боель дала інтерв'ю, в якому розповіла громадськості про свій зв'язок з колишнім королем Бельгії і їх дочку. Після зречення Альберта II і, відповідно зняття з нього імунітету на недоторканність, Боель змогла ініціювати судові розгляди проти нього.

Однак колишній король Бельгії довгий час не визнавав спорідненості. Лише після того, як суд зобов'язав його пройти ДНК-тест, пригрозивши йому штрафом в 5 тис. євро в день у разі відмови, він погодився визнати, що є батьком Дельфіни Боель.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА