07:53 03.10.2020

Російські найманці на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню

За минулу добу російські найманці на Донбасі чотири рази відкривали вогонь по українських позиціях, повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 2 жовтня, в районах відповідальності українських бригад було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат і поранень у результаті ворожих пострілів не було", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбуці в суботу.

Так, найманці двічі відкривали вогонь з гранатометів різних систем недалеко від Авдіївки. Крім того, двічі протягом доби ворог застосував стрілецьку зброю поблизу Водяного.

"З початку поточної доби, 3 жовтня, неприцільно пострілами ворог провокував наших воїнів поблизу Мар'їнки. На цій ділянці зафіксовано два постріли з ручного протитанкового гранатомета і три черги зі стрілецької зброї", - додали в штабі.

Крім того, військовослужбовці Збройних сил і рятувальники ДСНС локалізували загорання неподалік населених пунктів Кряківка, Трьохізбенка, Артема, Айдар та Станиця Луганська. Від ЗСУ до ліквідації пожеж залучено понад 700 осіб і 30 одиниць інженерної та спецтехніки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА