07:40 04.10.2020

Єрмак: Ми давно знайомі з Тищенком, але я його не лобіюю і не просуваю

2 хв читати
Єрмак: Ми давно знайомі з Тищенком, але я його не лобіюю і не просуваю

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак підтвердив, що давно знайомий з народним депутатом, заступником голови фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком, але не лобіює і нікуди його не просуває.

"Ми з Миколою давно знайомі. Я хрестив його першого сина. Але ви знаєте, у мене є принцип в житті. І коли я почав працювати на державній службі, спочатку помічником президента, а потім головою Офісу, у мене є чіткий принцип, правило, коли інтереси держави, інтереси суспільства стають на перше місце. І це стосується не тільки друзів, це стосується і сім'ї, тощо ", - сказав він в ефірі телеканалу "Україна 24" у суботу.

Єрмак зазначив, що коли дізнався про намір Тищенка балотуватися, то для нього було принципово, щоб він не йшов за партійними списками, а переміг у боротьбі. "Що він, власне кажучи, і зробив, у нього була непроста дільниця, одним з його основних конкурентів був Олександр Третьяков, він (Тищенко - ІФ) там переміг", - нагадав він.

За словами глави ОП, коли Тищенко став депутатом, то він побажав, щоб у того все вийшло, але не буде ні підтримувати, ні лобіювати його.

"І тому, якщо ви коли-небудь запитаєте його (Тищенка - ІФ), то він вам чесно відповість, що більшого критика, людини, яка звертає увагу на кожну деталь його виступів, напевно, не існує. Тому все, що говориться про якісь лобізми, допомоги, не відповідає дійсності. Микола про це знає. Як і знають всі інші люди", - наголосив Єрмак.

"І у мене є правило, якщо хтось до когось приходить і каже, що я ось там і все ..., то ви можете зняти трубку телефону, і я скажу неприємні слова цій людині, або ви можете сказати їй самі. Тому мені здається, що ця ситуація штучно розпалюється. але Микола доросла людина, це непроста робота, він у центрі уваги, повинен розуміти, що думає і говорить, як вчиняє. До нього, звичайно, підвищена увага, але він доросла людина. А я можу сказати, що буду тільки радий, якщо він буде успішним депутатом, користуватися повагою в суспільстві", - додав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА