07:47 04.10.2020

Єрмак вважає, що Україна підготовлена до другої хвилі COVID-19 і ситуація під контролем

2 хв читати
Єрмак вважає, що Україна підготовлена до другої хвилі COVID-19 і ситуація під контролем

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає, що Україна підготовлена до другої хвилі пандемії COVID-19 і ситуація знаходиться під контролем.

"Я не можу сказати, що ми не підготовлені. На сьогодні я вважаю, що абсолютно ситуація знаходиться під контролем. Природно, ми спостерігаємо. Ми робимо рекордну кількість тестів. Зокрема, з цим пов'язаний такий ріст, ми нічого не приховуємо", - сказав він в ефірі телеканалу "Україна 24" в суботу.

Єрмак зазначив, що практично щодня проходять селекторні наради під головуванням президента України Володимира Зеленського, де беруть участь практично всі топ-чиновники країни, часто відбуваються зустрічі з главами ОДА, президент багато їздить країною, відвідує медичні установи, слухає звіти голів ОДА, профільних лікарів.

Керівник ОП також вважає, що деякі місцеві чиновники, женучись за швидкими політичними дивідендами, забули, що життя людини - найдорожче. "Плюс було літо, люди трохи розслабилися. А восени завжди йде зростання інфекційних захворювань, грип. Але я впевнений, що ми пройдемо це, ми не розслабляємося ні на хвилину. Якщо виникають якісь проблеми, то одразу знаходяться їх вирішення", - наголосив він.

Єрмак зазначив, що другої хвилі пандемії COVID-19 не вдалося уникнути нікому в цьому світі. "Хто б що не говорив, сьогодні друга хвиля спостерігається практично у всіх країнах. Є різні тенденції, причому в деяких країнах, де була дуже трагічна ситуація під час першої хвилі, на превеликий жаль, повторюється і під час другої", - сказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА