08:15 04.10.2020

Єрмак: Із Козаком у мене нормальні робочі, але непрості відносини, я відстоюю інтереси України

1 хв читати
Єрмак: Із Козаком у мене нормальні робочі, але непрості відносини, я відстоюю інтереси України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зазначає, що з заступником керівника адміністрації президента РФ Дмитра Козака, з яким вони зустрічаються в рамках роботи радників глав держав нормандської четвірки, у нього нормальні робочі відносини, які при цьому непрості, тому що глава ОП наголосив, що відстоює інтереси України.

"Ви знаєте, вона (комунікація з Козаком - ІФ) зберігається, вона не змінюється. Ми зустрічаємося в рамках нормандського формату. Триває обмін документами в підготовці нормандського формату", - сказав він в ефірі телеканалу "Україна 24" в суботу.

Єрмак зазначив, що ті самі рішення про кілька обмінів утримуваними особами з ОРДЛО були остаточно прийняті тільки після розмов президентів України і Росії Володимира Зеленського та Володимира Путіна, але робочі моменти керівник ОП погоджував із Козаком.

"Я людина справи, я можу сказати, що є результат цієї роботи, і є нормальні робочі взаємини. Вони непрості. Я відстоюю українські інтереси. Я готовий сьогодні вести розмови з усіма, щоб принести на нашу землю мир. Я маю на увазі тих, хто сьогодні представляє інтереси Російської Федерації в Тристоронній контактній групі - це пан Гризлов, і в нормандському форматі - пан Козак", - зазначив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА