08:49 05.10.2020

Байден готовий піти на відстрочку других дебатів кандидатів у президенти

2 хв читати
Байден готовий піти на відстрочку других дебатів кандидатів у президенти

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Джо Байден, якщо буде потрібно, в зв'язку з хворобою Дональда Трампа згоден перенести намічені на 15 жовтня другі дебати з ним, повідомила представник штабу Байдена Кейт Бедінгфілд.

"Ми сподіваємося, що дебати відбудуться в день, на який вони намічені - 15 жовтня - але, очевидно, ми будемо налаштовані на будь-які зміни, які необхідно буде внести", - сказала вона в ефірі телеканалу АВС.

Бедінгфілд зазначила: "Звичайно, це залежатиме від багатьох факторів. Перш за все, від стану здоров'я президента Трампа, якому ми бажаємо всього самого найкращого і сподіваємося на його швидке і повне одужання, як і всі в нашій країні".

Водночас, сенатор Камала Гарріс, яка балотується на пост віце-президента від демократів, і чинний віце-президент Майк Пенс все ще планують зустрітися в середу на своїх єдиних передвиборчих дебатах із дотриманням відповідних заходів безпеки.

"Ми очікуємо, що комісія з дебатів вживатиме всіх необхідних заходів обережності, щоб гарантувати безпеку всім, хто бере участь у дебатах. Ясно, що це включає в себе дистанціювання, дотримання вимог про використання масок", - сказала представник штабу Байдена.

Трамп, у якого виявлено коронавірус COVID-19, перебуває на лікуванні у військовому госпіталі. Як заявив минулої неділі його лікар Шон Конлі, Трамп йде на поправку.

"З часу нашої попередньої розмови з вами (журналістами - ІФ), стан здоров'я президента Трампа продовжує поліпшуватися", - наводять його слова американські ЗМІ.

Конлі наголосив, що, як і при будь-якому захворюванні, стан президента іноді поліпшується, а іноді - погіршується. Зокрема, у Трампа часом спостерігалося недостатнє насичення крові киснем. У результаті лікарі почали давати йому стероїд Дексаметазон.

Зі свого боку, один з лікарів президента Браян Гарібальді висловив надію, що за сприятливого розвитку подій пацієнта можна буде виписати вже в понеділок.

"Ми сподіваємося, що зможемо планувати його повернення в Білий дім не раніше понеділка", - сказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА