10:06 05.10.2020

В Ужгороді 9 жовтня відбудуться антитерористичні навчання - СБУ

1 хв читати
В Ужгороді 9 жовтня відбудуться антитерористичні навчання - СБУ

У м. Ужгороді у п'ятницю, 9 жовтня, відбудуться планові антитерористичні навчання, повідомляє управління Служби безпеки України в Закарпатській області.

"Підрозділи суб'єктів боротьби з тероризмом відпрацьовуватимуть заходи щодо припинення умовного терористичного акту в Закарпатському апеляційному суді. В тренуваннях візьмуть участь підрозділи СБУ, Збройних сил, Нацгвардії, Нацполіції, Державної прикордонної служби та ДСНС, Держспецзв'язку, Служби судової охорони, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування", - зазначено в повідомленні на сторінці у Facebook.

Зазначається, що навчання відбудуться в умовах, максимально наближених до реальних, з використанням спеціальної техніки й озброєння, тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей і транспорту, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, а також мати з собою документи, що посвідчують особу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА