15:33 05.10.2020

Мінцифри спільно з МОЗ запустило електронну довідку про народження дитини і перевело сервіс "єМалятко" повністю в онлайн

1 хв читати

Міністерство цифрової трансформації України планує до кінця поточного року перевести в електронний вигляд лікарняні і листки непрацездатності на додачу до електронної довідки про народження дитини.

"Сьогодні ми спільно з Міністерством охорони здоров'я і Національною службою здоров'я України запустили модуль електронних медичних висновків у системі e-Health. І з сьогоднішнього дня в Україні запрацював перший електронний висновок про народження дитини", - заявив перший заступник міністра цифрової трансформації Олексій Вискуб під час презентації послуги на Diia Summit у Києві в понеділок.

За його словами, до кінця року Мінцифри спільно з МОЗ планує перевести в електронний формат лікарняні і запустити в електронному вигляді листок непрацездатності, що дасть Україні змогу з наступного року заощадити 1 млн грн.

У майбутньому, за словами Вискуба, усі меддовідки мають бути замінені на електронний медичний висновок - відповідний запис в електронній системі e-Health.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА