11:41 06.10.2020

Зеленський має намір купити або взяти в оренду новий будинок

2 хв читати
Зеленський має намір купити або взяти в оренду новий будинок

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що його переїзд до президентської резиденції є тимчасовим і пов'язаний із продажем його власного будинку поблизу Києва, при цьому у нього є ще власна квартира в столиці України.

"Я нікуди не переїжджаю, у мене є квартира. Я виїхав зі свого будинку, у мене був приватний будинок під Києвом, але там було неможливо працювати через ковід. Будинок було продано. Тоді я тимчасово переїхав до резиденції", - сказав Зеленський в інтерв'ю європейському виданню Politico Europe, розміщеному на сайті глави української держави у вівторок.

За його словами, наразі для нього президентська резиденція - це "просто готель, інакше я це не використовував би, хоча, згідно з нашим законодавством, маю повне право". "Але я хочу жити вдома. Зараз ми з дружиною шукаємо нове місце. Чи побудуємо дім, чи візьмемо в оренду. Для нас важливо мати, як кажуть в Україні, своє особисте сімейне гніздечко", - розповів Зеленський.

Як повідомлялося, Зеленський повідомив Національному агентству з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані - продаж у липні 2020 року будинку в селі Іванковичі Київської області площею 353,5 кв. м, який він придбав у 2008 році. Також у власності глави держави була земельна ділянка площею 1200 кв. м, яку було продано разом із будинком. Відповідну інформацію 7 липня було відображено в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Після цього Зеленський разом із сім'єю тимчасово переїхав до державної резиденції на території Будинку відпочинку "Конча-Заспа" Державного управліннями справами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА