19:45 06.10.2020

З "Укроборонпрому" вийшли екс-директор "Майкрософт Україна" Васильєва та екс-заступник глави МЕРТ Корж

2 хв читати
З "Укроборонпрому" вийшли екс-директор "Майкрософт Україна" Васильєва та екс-заступник глави МЕРТ Корж

Надія Васильєва, яка після переходу з посади гендиректора "Майкрософту Україна" восени 2019 року на посаду заступника гендиректора держконцерну "Укроборонпром" опікувалася в держконцерні питанням розвитку інновацій, залишила команду наприкінці вересня, йдеться в повідомленні "Укроборонпрому" у вівторок.

"Відповідний структурний підрозділ також було реорганізовано, а функції – розподілено всередині команди. Лідерство у питанні інновацій для оборонної промисловості відійде Міністерству з питань стратегічних галузей промисловості, яке має намір створити Агентство з розвитку оборонних технологій", - зазначив держконцерн.

Згідно з релізом, Васильєва здійснила низку проектів із цифровізації "Укроборонпрому" й окремих оборонних підприємств, перезапустила роботу науково-технічної ради та конструкторського напряму.

Держконцерн також повідомив, що наприкінці вересня з компанії пішов і Руслан Корж, який був радником зі стратегічних проектів гендиректора "Укроборонпрому" Айвараса Абромавичуса, а раніше - його заступником у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі. Коржа призначили в держконцерн восени 2019 року на посаду заступника гендиректора, він опікувався роботою авіабудівних і авторемонтних підприємств концерну, а навесні перейшов на посаду радника гендиректора.

"Укроборонпром" зазначив, що 1 жовтня цього року було змінено кількість керівного складу концерну та запроваджено новий штатний розпис у рамках подальшого вдосконалення управлінської моделі держконцерну.

Згідно зі змінами Роман Бондар, який керував Офісом трансформацій і був заступником гендиректрора, став першим заступником гендиректора і продовжує працювати в команді над реформою і перетворенням "Укроборонпрому". Він також відповідатиме за розвиток корпоративного управління, організаційну ефективність, закупівлі, корпоратизацію і створення галузевих холдингів, зазначається в релізі.

Згідно з ним, Денис Кравченко продовжить розвивати напрям суднобудування на посаді директора дивізіону. Як уточнив агентству "Інтерфакс-Україна" Бондар, Кравченко, як і директор із закупівель Надія Бігун і директор з правових питань Данило Федорчук, підпорядковані заступникам гендиректора.

За словами Бондаря, після запланованого звільнення з посади гендиректора Абромавичуса згідно з указом президента Володимира Зеленського від 6 жовтня і підвищенням заступника гендиректора Ігоря Фоменка до в.о. гендиректора, крім першого, в держконцерні залишаються ще чотири заступники гендиректора: Михайло Морозов (маркетинг і збут), Сергій Іванюта (фінансово-економічне питання), Мустафа Найєм (GR) і Костянтин Бушуєв (безпека).

"Нова структура управління допомагає ефективно координувати діяльність понад сотні підприємств оборонної галузі та концерну", - наголошується в релізі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

АРМА запропонувало провести експертизу картин з колекції Медведчука перед їх продажем, щоб залишити у власності держави найцінніші

У Дніпропетровській області 7 загиблих, зокрема 2 дитини, 34 постраждалих - ДСНС

У Дніпровському районі збито ворожу ракету - Лисак

"Сільпо" запустив безкоштовну доставку в Харкові

Німецька Quantum Systems відкрила завод БПЛА в Україні

G7 визначила "конкретні кроки" для допомоги Україні - Кулеба

Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару, виробник якого працює в державі-агресорі

Окупанти обстріляли Білопілля на Сумщині, загинув мирний житель - Офіс генпрокурора

Боррель: Сподіваюся, вже в понеділок будуть конкретні рішення надати Україні засоби ППО, зокрема Patriot

Громадяни Словаччини зібрали майже EUR2 млн на закупівлю снарядів для України методом краудфандингу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА