15:56 07.10.2020

Склад боєприпасів горить поблизу Рязані, з огляду на вибухи евакуюють населення понад 10 селищ

1 хв читати
Склад боєприпасів горить поблизу Рязані, з огляду на вибухи евакуюють населення понад 10 селищ

На складі боєприпасів у Рязанській області РФ розпочалася пожежа, евакуювали особовий склад і цивільний персонал, пожежники борються з вогнем, повідомили в прес-службі Західного військового округу (ЗВО).

"7 жовтня близько 13:20 на території розташованого в лісистій місцевості складу зберігання боєприпасів Західного військового округу в районі населеного пункту Желтухіно Рязанської області сталося займання трави. Поривчастим вітром вогонь перекинувся на майданчик зберігання артилерійських боєприпасів", - повідомили в прес-службі.

За інформацією військових, штатний пожежний розрахунок військової частини вступив у боротьбу з вогнем, "але зупинити займання не вдалося".

"Наразі на технічній території військової частини відзначаються окремі вибухи боєприпасів. За доповіддю з місця особовий склад і цивільний персонал евакуювали. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники евакуювали жителів десяти населених пунктів у Рязанській області через пожежу на території складів з боєприпасами, повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі МНС Росії.

"Здійснюється евакуація жителів із понад 10 прилеглих населених пунктів у радіусі п'яти кілометрів", - сказали в прес-службі відомства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА