07:48 08.10.2020

Трамп, який лікується від COVID-19, повернувся до роботи в Овальному кабінеті

1 хв читати
Трамп, який лікується від COVID-19, повернувся до роботи в Овальному кабінеті

Президент США Дональд Трамп повернувся в середу до роботи в Овальному кабінеті, незважаючи на те, що ще не завершив лікування від коронавірусу COVID-19, повідомляють американські ЗМІ.

У Білому домі пояснили журналістам, що Трамп отримав інформацію про ураган "Дельта", що загрожує США, а також - про переговори з конгресом з пакету заходів стимулювання економіки.

Біля входу в крило Білого дому, де розташований Овальний кабінет, в останні години несе охорону морський піхотинець. Це означає, що президент нині - на робочому місці.

Про те, що Трамп заразився вірусом, стало відомо менше тижня тому. У середу його лікар повідомив, що президент добре почувається, а в його крові виявлено антитіла від COVID-19.

Настільки швидке повернення Трампа до роботи викликало сторожку реакцію багатьох американських ЗМІ. Видання The Hill нагадує, що відповідно до чинних рекомендацій влади країни, пацієнти з коронавірусом повинні залишатися на самоізоляції мінімум 10 днів, щоб звести до мінімуму ризик зараження інших людей.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА