14:48 08.10.2020

"МАУ" з 12 жовтня забороняє носіння респіраторів на своїх рейсах, вводить обов'язкове застосування масок для пасажирів від 6 років

1 хв читати
"МАУ" з 12 жовтня забороняє носіння респіраторів на своїх рейсах, вводить обов'язкове застосування масок для пасажирів від 6 років

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") з 12 жовтня 2020 року оновлює заходи безпеки для пасажирів та екіпажу на рейсах.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії у четвер, зокрема, із зазначеної дати носіння захисних масок є обов'язковим для всіх пасажирів від шести років. Крім того, забороняється застосування респіраторів із клапаном видиху, "оскільки через клапан видиху на респіраторі однонаправлено виділяється біологічний матеріал, який може містити збудник інфекційної хвороби".

При цьому "МАУ" зазначає, що захисні маски дозволяється не використовувати за умови, якщо пасажир має труднощі з диханням, не пов'язані з COVID-19, або якщо за станом здоров'я йому не рекомендовано носити маску.

"В цьому випадку при реєстрації або посадці на борт повітряного судна необхідно обов'язково надати відповідну підтверджувальну довідку від лікаря, а також негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19, отриманий не раніше ніж за 48 годин до вильоту рейсу за розкладом", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає компанія, такі стандарти та процедури безпеки впроваджуються відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я, Міжнародної асоціації повітряного транспорту, Європейської агенції авіаційної безпеки, Європейського центру з профілактики та контролю захворюваності, а також Міністерства охорони здоров'я України та Державної авіаційної служби України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА