10:22 09.10.2020

У мера Умані підтверджено COVID-19

1 хв читати
У мера Умані підтверджено COVID-19

Міський голова Умані (Черкаська обл.) Олександр Цебрій, який знову балотується на цю посаду, повідомив, що у нього позитивний результат тесту на СОVID-19.

"Отримав результат тесту. У мене підтвердили СОVID-19, але я в надійних руках лікарів нашої Уманської інфекційної лікарні", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер увечері.

Він запевнив, що продовжить передвиборну кампанію і надалі "обстоюватиме інтереси громадян".

Цебрія госпіталізували з двосторонньою пневмонією 5 жовтня. Йому зробили ПЛР-тест на виявлення COVID-19.

26 вересня він заявив, що міська територіальна виборча комісія відмовилася реєструвати його як кандидата на посаду мера. Водночас ТВК зареєструвала кандидатами на посаду мера Умані двох тезок нинішнього міського голови. Причому імена і прізвища вони змінили в червні і липні цього року.

29 вересня Центральна виборча комісія розглянула скаргу Черкаської обласної організації політичної партії "Пропозиція" з проханням скасувати постанову Уманського міськвиборчкому про відмову в реєстрації кандидата Цебрія.

За підсумками розгляду скарги Уманську ТВК зобов'язали повторно розглянути документи, подані для реєстрації кандидата Цебрія, відповідно до вимог Виборчого кодексу України та з урахуванням постанови ЦВК, і невідкладно поінформувати ЦВК про ухвалене рішення.

Згодом Уманська міська ТВК зареєструвала Цебрія кандидатом на посаду міського голови.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА