17:19 09.10.2020

Уряд України вживатиме додаткових заходів для боротьби з COVID-19

1 хв читати
Уряд України вживатиме додаткових заходів для боротьби з COVID-19

Кабінет Міністрів на засіданні у п'ятницю вживатиме низку додаткових заходів для посилення боротьби з COVID-19, повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Сьогодні відбулася нарада з керівниками регіонів, міністерств. Ми визначили чіткі заходи, спрямовані на посилення боротьби з коронавірусом. Буде вжито додаткових заходів для збільшення кількості ліжок у медзакладах, забезпеченості ліжок киснем, Мінохорони здоров'я активізує роботу з сертифікації виробників медичного кисню. (...) Сьогодні затверджуватимемо проект про виділення субвенцій, щоб більшість ліжок у лікарнях були забезпечені киснем. Мінохорони здоров'я поставило регіонам завдання, щоб 80% ліжок були обладнані киснем", - сказав він під час засідання уряду.

"Також call-центри в регіонах мають удосконалити роботу з відстежування контактних осіб. Головам ОДА доручено мобілізувати всі служби й налагодити координацію роботи з МВС, Держпродспоживслужбою, зокрема, щодо проведення масових заходів, роботи установ, де може відбуватися скупчення людей. Усі департаменти охорони здоров'я на місцях повинні відпрацювати чіткі маршрути пацієнтів з COVID-19 при збільшенні кількості медзакладів", - додав прем'єр.

Окрім цього, Шмигаль наголосив, що в Україні збільшуватимуть кількість тестувань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА