19:21 09.10.2020

У Сумах та Каневі з 12 жовтня почнуть діяти додаткові карантинні обмеження

2 хв читати
У Сумах та Каневі з 12 жовтня почнуть діяти додаткові карантинні обмеження

У Сумах та Каневі з 00:00 годин 12 жовтня 2020 року вводяться додаткові карантинні обмеження у зв'язку з внесенням міст у "червону" зону епідемічної небезпеки, повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов на Телеграм-каналі.

В обох містах з 12 жовтня будуть встановлені обмеження на регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним, міським електротранспортом у міському сполученні, за винятком перевезень легковими автомобілями (не більше п'яти осіб, включно з водієм, без урахування осіб до 14 років), а також службовими або орендованими автомобілями підприємств і установ за умови застосування водієм і пасажирами засобів індивідуального захисту, з кількістю пасажирів, що не перевищує кількість місць для сидіння і виключно за маршрутами, про які проінформовані не менше ніж за два дні органи Національної поліції. Обмежується також посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного і міжобласного сполучення.

Накладаються обмеження на відвідування установ освіти учнями.

Обмежується прийом відвідувачів закладами культури, кінотеатрами, закладами громадського харчування, торгово-розважальними центрами та іншими закладами розважальної діяльності, спортзалами, фітнес-центрами, а також закладами торговельного і побутового обслуговування населення, крім закладів торгівлі продуктами харчування, паливом, засобами гігієни, аптек і ветеринарних аптек, закладів торгівлі кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням та посадковим матеріалом. Крім того, зможуть приймати відвідувачів установи банківської та страхової діяльності, медичної та ветеринарної практики, автозаправні комплекси, станції технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів. Дозволено прийом відвідувачів компаніями, що здійснюють технічне обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльність з ремонту комп'ютерів, побутових виборів та предметів особистого вжитку, а також об'єктів поштового зв'язку. Також продовжувати роботу в умовах карантинних обмежень можуть суб'єкти торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування з застосуванням адресної доставки замовлення.

У Каневі та Сумах обмежується відвідування одержувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім'ям, особам, які перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА