20:31 09.10.2020

Кабмін підтримав законопроект МВС зі зміни правила видачі автономерів

1 хв читати
Кабмін підтримав законопроект МВС зі зміни правила видачі автономерів

Кабінет міністрів України підтримав законопроект Міністерства внутрішніх справ зі зміни правила видачі номерних знаків для транспортних засобів, повідомляється на сайті МВС.

За словами заступника міністра внутрішніх справ Сергія Гончарова, проектом закону пропонується передати виготовлення номерних знаків для транспортних засобів, що підлягають державній реєстрації, та номерних знаків для разових поїздок суб'єктам господарювання.

Нині Головний сервісний центр МВС щорічно проводить тендерну процедуру на замовлення, виготовлення та закупівлі номерних знаків на авто. Потім закуплені автономери передає в регіональні сервісні центри МВС, які, в свою чергу, передають їх до територіальних сервісних центрів МВС.

У МВС зазначають, що така процедура є вкрай громіздкою і економічно невигідною.

"Раніше при реєстрації транспортного засобу людина отримувала свідоцтво про реєстрацію і номерний знак. Тепер буде отримувати тільки свідоцтво, а вже автономер замовляти в тому місці, яке має право виготовляти його за державним стандартом. Наша ініціатива дає можливість громадянам на свій розсуд вибирати комбінації номерних знаків, які є у вільному доступі, а не тільки ті, які є в сервісному центрі МВС. Сподіваємося, народні депутати також підтримають законопроект і це буде ще один крок до спрощення процесу надання державних послуг", - зазначив Гончаров.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА