13:46 12.10.2020

Шмигаль закликав регіони утриматися від проведення масових заходів

2 хв читати
Шмигаль закликав регіони утриматися від проведення масових заходів

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль закликав регіони утриматися від проведення масових заходів у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції.

"У понеділок, 12 жовтня, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль спільно із секретарем Ради національної безпеки і оборони Олексієм Даніловим провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України. Глава уряду озвучив актуальну статистику щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію і зазначив, що критична ситуація продовжує залишатися у Харківській області", - йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

Зокрема, прем'єр заслухав голів Харківської обласної та міської держадміністрацій щодо заходів із протидії поширенню COVID-19 і доручив їм надати пропозиції Міністерству охорони здоров'я щодо збільшення ліжкового фонду.

"У КМДА зазначили, що готові відпрацювати розгортання мобільних госпіталів і розширити кількість ліжкомісць за рахунок установ Національної академії наук та спеціалізованих відомчих лікарень", - наголошується у повідомленні.

Шмигаль доручив Київській міській держадміністрації спільно з Держспоживслужбою перевірити на дотримання протиепідемічних правил місцеві ринки та посилити контроль за перевезеннями у громадському транспорті.

Крім того, прем'єр закликав керівників всіх областей утриматися від проведення масових заходів найближчим часом, зокрема конгресів і конференцій.

"На День захисника України у різних містах планується проведення урочистих заходів. Прохання тримати діалог і вести активну роботу з організаторами, щоб заходи відбулися в безпечних умовах із дотриманням всіх протиепідемічних правил", - зазначив Шмигаль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА