07:53 13.10.2020

Деякі американські ЗМІ відмовилися відправляти журналістів до Трампа

2 хв читати
Деякі американські ЗМІ відмовилися відправляти журналістів до Трампа

Кілька великих медіаорганізацій в США не дозволили своїм журналістам відправитися на передвиборчі заходи разом із президентом США Дональдом Трампом через небезпеку зараження COVID-19, повідомляє The New York Times.

Крім The New York Times, зазначає видання, їхати з президентом своїм журналістам заборонили The Wall Street Journal і The Washington Post.

Крім того, виконання обов'язків журналістів прес-пулу в останні дні уникали співробітники газет BuzzFeed News, Politico і Hearst.

Зазначається, що це змусило Асоціацію кореспондентів Білого дому (WHCA) шукати інших журналістів для виконання обов'язків прес-пулу адміністрації президента.

"У репортерів Білого дому були побоювання щодо своєї безпеки і їм було некомфортно подорожувати з президентом у цей час", - заявила Елізабет Буміллер, глава вашингтонського бюро Times.

Стурбованість журналістів викликав той факт, що бортпровідники, агенти Секретної служби, а також співробітники Білого дому не носять маски на борту президентського літака. Крім того, багато хто з них повертаються на роботу раніше закінчення двотижневого карантину після зараження COVID-19 або можливого зараження.

Сам президент нещодавно повернувся в Білий дім після триденної госпіталізації через зараження COVID-19, його бачили сідаючим на борт президентського літака без маски.

Раніше лікар Трампа - Шон Конлі повідомив, що тести на COVID-19 президента США вже кілька днів поспіль показують негативні результати.

У понеділок президент США повернувся до передвиборчої кампанії, почавши з мітингу в Сенфорд (штат Флорида). Після у нього заплановані заходи в Пенсильванії, Айові та Північній Кароліні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА