21:19 14.10.2020

Представник України при ЄС Точицький вручив від імені Зеленського орден колишньому главі представництва ЄС в Україні Мінгареллі

1 хв читати
Представник України при ЄС Точицький вручив від імені Зеленського орден колишньому главі представництва ЄС в Україні Мінгареллі

Глава місії України при Європейському союзі, посол Микола Точицький від імені президента Володимира Зеленського вручив європейському дипломату Хюгу Мінгареллі, який у 2016-2019рр обіймав посаду голови представництва ЄС в Україні, орден "За заслуги" II ступеня.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в середу в місії України при ЄС, церемонія вручення відбулася в Брюсселі в будівлі посольства України в Бельгії.

"Ця нагорода - визнання багаторічного особистого вкладу Хюга Мінгареллі в розвиток відносин України і ЄС. Українці дуже вдячні і щиро цінують вашу професійну і віддану працю заради європейського майбутнього нашої держави", - зазначив Точицький.

Мінгареллі висловив подяку за нагороду і відзначив значний потенціал України і українського народу на шляху зміцнення відносин з Європейським Союзом.

Як повідомлялося раніше, указом від 22 серпня цього року президент України нагородив Мінгареллі за вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету України, розвиток міждержавного співробітництва та плідну громадську діяльність.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА