12:42 15.10.2020

Канікули у школах Києва розпочнуться 21 жовтня - Кличко

1 хв читати
Канікули у школах Києва розпочнуться 21 жовтня - Кличко

У Києві шкільні канікули розпочнуться 21 жовтня, повідомив мер міста Віталій Кличко.

"Про навчальний процес у столиці. На канікули столичні школярі підуть із 21 жовтня", - сказав Кличко під час онлайн-брифінгу в четвер.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України рекомендував закладам загальної середньої освіти встановити канікули з 15 до 30 жовтня, з подальшим переходом на дистанційне та змішане навчання з урахуванням епідеміологічної ситуації.

В адміністративно-територіальних одиницях, у яких встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки, забороняється відвідування навчальних закладів здобувачами освіти, крім учнів (вихованців) спеціальних шкіл, навчально-реабілітаційних центрів за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов'язкового щоденного контролю стану здоров'я учнів.

Таке виключення було зроблено у зв'язку з тим, що наповнюваність класів спеціальних закладів загальної середньої освіти, санаторних шкіл та шкіл-інтернатів становить від 6 до 12 осіб, середня наповнюваність дошкільних закладів становить 115 осіб, що дає змогу забезпечити всі необхідні санітарні та протиепідемічні заходи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА