20:26 15.10.2020

Незважаючи на "червону" зону, Харків не зупинятиме громадський транспорт, не буде закривати ринки і заклади громадського харчування

2 хв читати
Незважаючи на "червону" зону, Харків не зупинятиме громадський транспорт, не буде закривати ринки і заклади громадського харчування

Громадський транспорт в Харкові продовжить роботу в звичайному режимі, незважаючи на те, що місто належить до "червоної" карантинної зони, заявив перший заступник міського голови Ігор Терехов.

"Транспорт працюватиме в повному обсязі, як і працював - метро, наземний електротранспорт, маршрутні таксі міська влада зупиняти не буде", - йдеться в зверненні Терехова до городян, опублікованому на офіційному сайті Харківської міськради в четвер увечері.

Він також заявив, що не закриватимуться ринки, продовольчі магазини та заклади громадського харчування.

"Я також переконаний, що в даній економічній ситуації ми не маємо права закривати ринки, продовольчі магазини, ТРЦ (окрім розважальних зон), заклади громадського харчування, торговельного і побутового обслуговування", - йдеться в зверненні Терехова.

При цьому він закликав харків'ян дотримуватися карантинних обмежень, а правоохоронні органи стежитимуть за їх дотриманням у транспорті.

"Звертаюся до правоохоронних органів. На вас зараз лягає відповідальність за те, щоб життя в місті не завмерло. Прошу вас, не перекладайте на водіїв громадського транспорту контроль за кількістю пасажирів - допоможіть рідному Харкову не залишитися без громадського транспорту. Допоможіть йому й надалі жити, працювати і розвиватися .. При цьому ми, харків'яни, повинні розуміти і жорстко вимагати один від одного - дотримання маскового режиму і соціальної дистанції городян", - йдеться в зверненні Терехова.

Як повідомлялося, раніше в четвер Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановила нове епідемічне зонування в Україні з 19 жовтня, відповідно до якого Харків віднесено до "червоної" зони.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА