13:11 16.10.2020

Військовослужбовець та волонтер партії "УДАР", на якого напали в Солом'янському районі, прийшов у себе, стан стабільний - Кличко

1 хв читати
Військовослужбовець та волонтер партії "УДАР", на якого напали в Солом'янському районі, прийшов у себе, стан стабільний - Кличко

Волонтер "УДАРУ" й учасник АТО, на якого ввечері в середу в Солом'янському районі Києва напав озброєний чоловік, прийшов у себе і може розмовляти, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Постраждалого оперативно доставили до Київської лікарні №17. Під час обстеження лікарі виявили вісім ножових поранень у різні частини тіла! Чоловіка прооперували і госпіталізували до реанімаційного відділення. Нині його стан лікарі оцінюють як стабільний. Він прийшов у себе і вже може розмовляти", - розповів Кличко на онлайн-брифінгу в п'ятницю.

Мер подякував медикам, які врятували пораненому волонтеру життя.

"Я дуже вдячний нашим медикам, які врятували йому життя. Бо рахунок йшов буквально на хвилини! І поліція спрацювала оперативно. Нападника затримали того самого вечора. Йому вже оголосили підозру", - уточнив Кличко.

Як повідомлялося, 14 жовтня в Солом'янському районі Києва на волонтера під час роздачі ним газет напав озброєний ножем чоловік. Постраждалого госпіталізували в критичному стані.

Прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець повідомила, що зловмисника затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Йому інкримінують замах на умисне вбивство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА