21:49 16.10.2020

Коронавірус повернувся на авіаносець "Теодор Рузвельт"

1 хв читати

На борту авіаносця USS "Теодор Рузвельт" (USS Theodore Roosevelt), де навесні був зафіксований сильний спалах коронавірусу, зареєстровані два нових випадки зараження COVID-19, повідомляє в п'ятницю американське видання The Hill.

"Моряки самі поінформували про симптоми, що з'явилися, негайно отримали необхідну медичну допомогу і були перевезені з корабля в ізолятор", - заявив спікер ВМС Зак Гаррелл.

"На авіаносці неухильно застосовуються всі заходи з мінімізації наслідків (спалаху коронавірусу) відповідно до розпоряджень Центру з контролю і профілактики захворювань і ВМС, щоб захистити здоров'я наших моряків і зупинити поширення вірусу", - додав Гаррелл.

Він наголосив, що командування чітко застосовує систему відстеження людей, які можуть бути потенційно заражені COVID-19.

Наприкінці березня авіаносець "Теодор Рузвельт" через спалах коронавірусу на борту був в екстреному порядку направлений на базу на острові Гуам у західній частині Тихого океану. Серед членів команди авіаносця, що складається з 4,8 тис. моряків, було виявлено понад 1,1 тис. випадків захворювання коронавірусом. Усі 100% членів команди пройшли тестування.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА