07:51 17.10.2020

Російські найманці на Донбасі три рази порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі три рази порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

За минулу добу російські найманці на Донбасі три рази порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 16 жовтня, в смугах відповідальності наших бригад збройні формування Російської Федерації тричі порушили домовленості, які почали діяти 27 липня 2020. Так, режим припинення вогню російсько-окупаційні війська двічі порушили недалеко від населеного пункту Водяне. На цій ділянці в обідній час противник вів вогонь з підствольного гранатомета і стрілецької зброї, а у вечірній час здійснив дистанційне мінування перед українськими позиціями, застосувавши ручний протитанковий гранатомет, пристосований для використання мін ПОМ-2. Крім того, поблизу Мар'їнки противник застосовував автоматичний гранатомет і стрілецьку зброю. На ворожі вогневі провокації українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

З початку поточної доби на всій лінії розмежування дотримувався режим тиші.

"З початку поточної доби, 17 жовтня, в районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. На всій лінії розмежування спостерігається тиша. Водночас українські воїни не втрачають пильності і готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА