16:21 17.10.2020

У Києві через потужну зливу підтоплено кілька вулиць

1 хв читати
У Києві через потужну зливу підтоплено кілька вулиць

У Києві через сильну зливу, що виникла в суботу, підтоплено кілька вулиць, гідрослужби комунальної корпорації "Київавтодор" працюють у посиленому режимі.

"Через потужну зливу і вітер, який зривав листя, на жаль, на деяких вулицях виникали короткочасні підтоплення. Річки та відкриті водойми (р. Либідь, Сирецький струмок, система озер Опечень, Північно-Дарницький меліоканал та інші), в яких відбувається відведення дощових вод, від потужної затяжної зливи переповнюються і не в змозі одночасно прийняти дощові води з усієї площі водозабору. Як наслідок – виникають короткочасні підтоплення. Вирішення цієї проблеми - розчищення водойм", - повідомляє прес-служба "Київавтодору" на сторінці у Фейсбуці.

Крім того, зазначається, що інтенсивна забудова Києва за останні 20 років, зокрема зелених зон, без оновлення інженерних мереж призводить до повільного сходу води і короткочасних підтоплень.

Так, станом на 14:00 ліквідовано підтоплення на проспектах Гузара, В.Гавела, Повітрофлотському, біля станції метро "Чернігівська", вулицях Пестеля, Брожка, Жилянській, Ромена Роллана, Гарматній, Єреванській, Гетьмана, Преображенській, Чаадаєва, Чоколівському бульварі, на розі вул. Хоткевича та п. Усенка, Лук'янівській площі та провулку Чугуївському.

Також тривають роботи на вул.Білецького, Новопирогівській, Ташкентській, Братиславській (ринок Троєщина), Автозаводській, Богатирській (завод Оболонь), Ушинського, Кіото.

"Зараз інтенсивність опадів зменшується. КК "Київавтодор" продовжує роботу в посиленому режимі", – йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА