07:12 18.10.2020

У Чернівцях в ДТП травмувався іноземець

1 хв читати
У Чернівцях в ДТП травмувався іноземець

У Чернівцях відбулася ДТП за участю двох автомобілів, в результаті травми отримав пасажир, 32-річний американець. Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, повідомила прес-служба обласної поліції.

"У Чернівцях поліцейські задокументували ДТП, в якій травмувався іноземець. У ніч з 16 на 17 жовтня на вулиці Руській трапилася аварія, в результаті якої політравми отримав 32-річний американець. Зараз чоловік перебуває в реанімації", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що 31-річний водій автомобіля Mazda, рухаючись вулицею Руською, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою. В цей час цією ж дорогою рухався автомобіль Volkswagen, водій якого не помітив попереду транспортний засіб, потрапив в аварію, і в'їхав в нього.

"В результаті зіткнення травми різного ступеня тяжкості отримав 32-річний іноземець, пасажир автомобіля Mazda. Медики доставили чоловіка до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги. Результати медичного огляду показали, що водій автомобіля Mazda перебував у стані алкогольного сп'яніння. 37-річний водій іншого транспортного засобу відмовився від огляду на визначення вмісту алкоголю в крові", - йдеться в повідомленні.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА