07:27 18.10.2020

Зловмисник викрав з карти жінки 140 тис. грн, які вона збирала на лікування доньки

1 хв читати
Зловмисник викрав з карти жінки 140 тис. грн, які вона збирала на лікування доньки

Кіберполіція викрила чоловіка, який обманним шляхом викрав 140 тис. грн. з карти жінки, яка збирала на лікування дочки. В результаті дитина померла, а в поліції вирішують питання про обрання запобіжного заходу зловмисникові, повідомила прес-служба поліції Кіровоградської області.

"Кіберполіція викрила зловмисника в привласненні майже 140 000 гривен, зібраних на лікування дитини ... З рахунку жінки він перевів усі гроші, зібрані на лікування доньки. Через нестачу грошей, хвора померла", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що 32-річний чоловік заволодів грошима з банківської карти громадянки, яка збирала гроші на лікування доньки.

Зловмисник зателефонував потерпілій, представився помічником чиновника, керівника благодійної організацій і запропонував допомогу. Фігурант попросив жінку надати номери телефонів її родичів, щоб він міг переконатися, що сім'я дійсно потребує допомоги. Він заблокував номер потерпілої, з подальшим перевипуском сім-карти.

"Таким чином, він отримав доступ до каталогу інтернет-банкінгу, а далі перевів на свою картку гроші, зібрані на лікування ... За попередніми підрахунками, збитки сягають майже 140 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК. Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Вирішується питання про оголошення підозри обрання запобіжного заходу фігуранту.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА