21:35 18.10.2020

Понад 11,7 тис. нових випадків зараження COVID-19 зафіксували в Італії

1 хв читати
Понад 11,7 тис. нових випадків зараження COVID-19 зафіксували в Італії

Лікарі в Італії за добу зафіксували 11 705 випадків зараження коронавірусом COVID-19, повідомляють римські ЗМІ.

Крім того, в лікарнях померли 69 пацієнтів з коронавірусом. Експерти зазначають, що зросла частка позитивних тестів на вірус: у суботу вона становила 7%, а тепер 8%.

Серед областей, що найбільше страждають від COVID-19 - Ломбардія, Кампанія і столична область Лаціо.

Також регіональна влада наголошує, що веде боротьбу не тільки проти коронавірусної інфекції, але і за порятунок бізнесу, який дуже сильно страждає від наслідків пандемії. Зокрема, у неділю глави регіонів домовилися з центральним урядом про заходи, стосовно годин роботи барів і ресторанів: вони будуть закриватися не пізніше півночі. Раніше експерти пропонували закривати ці заклади ще раніше, проте регіональна влада виступила проти.

Влада Італії відмовилася від ідеї закривати кінотеатри, спортзали і басейни. Проте відвідувачі там зобов'язані дотримуватися суворих санітарних вимог.

Школи в Італії продовжать роботу: варіант з "дистанційними" уроками влада Італії відкинула.

Щоб розвантажити громадський транспорт, частина співробітників підприємств і держустанов знову переведені на віддалену роботу. Крім того, влада міст вирішила тимчасово використовувати туристичні автобуси для обслуговування "звичайних" міських маршрутів. Передбачається, що це допоможе знизити кількість пасажирів у кожному автобусі. Турсектор від таких заходів несильно постраждає, оскільки все одно туристичний потік до Італії сильно скоротився через пандемію.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА