12:44 19.10.2020

Кличко: Динаміка поширення коронавірусу в навчальних закладах Києва негативна, на карантин закрито 9 шкіл і два дитсадки

2 хв читати
Кличко: Динаміка поширення коронавірусу в навчальних закладах Києва негативна, на карантин закрито 9 шкіл і два дитсадки

Динаміка поширення коронавірусу в навчальних закладах столиці - негативна: на сьогодні в Києві закрито на карантин дев’ять шкіл і два дитсадки, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Що стосується навчального процесу в Києві. Нагадаю, що місто рекомендує школам розпочати осінні канікули трохи раніше, ніж зазвичай - з 21 жовтня. Це, на думку фахівців, дасть змогу дещо знизити рівень захворюваності серед учнів і педагогів. Тому динаміка поширення вірусу в навчальних закладах - на жаль, негативна", - сказав Кличко під час онлайн-брифінгу.

Він зазначив, що на сьогодні в місті закрито на карантин дев’ять шкіл через випадки захворювання серед вчителів: по три школи у Печерському та Оболонському районах, по одній - у Подільському, Дарницькому та Святошинському районах.

"Збільшилася і кількість класів, які відправили на самоізоляцію через хворобу учнів. На сьогодні на дистанційному навчанні загалом 621 клас у 189 школах", - наголосив Кличко.

За його словами, загалом хворих на COVID-19 школярів у Києві - 605, також хворіють 485 педагогів.

"У дитячих садках теж спостерігається зростання захворюваності. Через виявлені випадки вірусу тимчасово закрито 92 групи у 79 садках. Два садки закрито на карантин. А два - вже відновили свою роботу після карантину. Наповненість дітей у дитсадках столиці - понад 52%", - наголосив Кличко.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок понеділка, 19 жовтня, зафіксовано 4 766 нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19, одужали 1 112 пацієнтів, померли 66 раніше захворілих, загальна кількість інфікованих із початку пандемії перевищила 300 тис. осіб, свідчать дані на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки і оборони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали авіаудару по Золочеву Харківської області, постраждали двоє жителів - поліція

Україна орієнтована на діалог і співпрацю, а не на запровадження обмежень у торгівлі з Польщею - Мінагрополітики

Польські фермери зняли блокаду з прикордонного переходу "Долгобичув-Угринів" - Держприкордонслужба

У Вишгородському та Білоцерківському районах ліквідовують вибухонебезпечні предмети - КОВА

Шольц попросив Сі Цзіньпіна вплинути на РФ, щоб Путін закінчив війну проти України

Зеленський підписав закон про мобілізацію - сайт ВР

"Нова пошта" планує у 2024р. розширити покриття в Чехії до шести міст

Помер письменник і публіцист Дмитро Капранов

У ЄС не проводять паралелей між захистом Ізраїлю від ракет Ірану із ситуацією в Україні

Виплату 70 тис. військовим "на нулі" може бути покрито коштом податків і ОВДП - Гетманцев

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА