13:30 19.10.2020

У Києві до опалення вже підключили об'єкти соцінфраструктури та майже половину житлових будинків - Кличко

1 хв читати
У Києві до опалення вже підключили об'єкти соцінфраструктури та майже половину житлових будинків - Кличко

У Києві тепло вже отримують об'єкти соціальної інфраструктури та майже половина житлових будинків міста, повідомив мер Віталій Кличко.

"Київ із п'ятниці, 16 жовтня, розпочав опалювальний сезон. На сьогодні тепло вже отримують соціальні об'єкти - лікарні, школи, садочки, інші заклади соціальної інфраструктури. Також тепло подали до вже майже половини житлових будинків столиці. Найбільше підключених будинків на сьогодні - у Голосіївському, Дніпровському, Печерському та Святошинському районах. Нагадаю, що на повний запуск централізованої системи опалення - протяжністю у 2,7 тис. км, для майже 12 тис. будинків - місту потрібен приблизно тиждень. Тому ми поступово подаємо теплоносій. І якщо виникають проблеми - оперативно їх усуваємо", - сказав Кличко під час онлайн-брифінгу у понеділок.

Він зазначив, що за тим, щоб у будинках киян було тепло, тепер стежитиме Міська житлово-комунальна інспекція. Також інспектори перевірятимуть, як комунальні служби реагують на скарги від жителів столиці.

"Хочу зазначити, що у вересні, під час підготовки до опалювального сезону, інспекція здійснила понад 400 перевірок. За їхніми результатами вже усунули багато недоліків", - повідомив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА