07:42 21.10.2020

Російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню, один боєць поранений

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню, один боєць поранений

За минулу добу російські найманці на Донбасі шість разів відкривали вогонь по українських позиціях, поранений один боєць, повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 20 жовтня, озброєні формування Російської Федерації шість разів порушили домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020. У результаті ворожого пострілу один український захисник отримав акубаротравму", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у середу.

У штабі зазначили, що його оперативно госпіталізували, його стан  задовільний.

Режим припинення вогню найманці порушували неподалік Світлодарська і Майорська, де провокували українських захисників зі стрілецької зброї, і тричі поблизу Авдіївки. На цій ділянці зафіксовано застосування противником гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Крім того, на Приазов'ї в районі Павлополя всупереч досягнутим домовленостям зафіксовано проліт БПЛА противника типу "Квадрокоптер" з перетином лінії розмежування. Засоби радіоелектронної боротьби об'єднаних сил подавили ворожий безпілотник, що унеможливило його подальше використання.

"З початку поточної доби, 21 жовтня, на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів пострілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано. На всій лінії розмежування спостерігається тиша", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА