14:51 21.10.2020

Покращення стану доріг та збільшення обсягів їх ремонту помітили 76% українців - опитування "Рейтингу"

2 хв читати
Покращення стану доріг та збільшення обсягів їх ремонту помітили 76% українців - опитування "Рейтингу"

 Покращення стану доріг та збільшення обсягів їх ремонту протягом останнього року помітили 76% українців, 23% опитаних протилежної думки, свідчать результати опитування Соціологічної групи "Рейтинг".

Згідно з даними, оприлюдненими в середу, за результатами соцопитування, в 2017 році покращення стану доріг відзначали 62% респондентів, у 2018 році - 61%, дані за минулий рік не наведено.

Оцінюючи покращення стану доріг на різних рівнях, 67% українців помітили поліпшення на дорогах міжобласного сполучення, 63% - у своєму районі, 62% - у своєму населеному пункті.

При цьому серед респондентів, які помітили покращення стану доріг, 46% опитаних вважають, що найбільша заслуга в цьому місцевої влади, 29% вважають, що це заслуга президента, лише 3% - прем'єр-міністра, 2% - Верховної Ради.

"За останні три роки значно зросла кількість тих, хто вважає, що поліпшення доріг - заслуга президента", - зазначають у "Рейтингу".

Водночас 56% опитаних вважають, що за президента Володимира Зеленського ремонтують доріг більше, ніж за часів п’ятого президента Петра Порошенка (13%), а ще 18% опитаних вважають, що за обох президентів будували однакову кількість доріг.

Оцінюючи сферу будівництва соціальної інфраструктури, 27% опитаних вважають, що її більше будують за Зеленського, 27% - за обох, 17% - за Порошенка.

"Порівнюючи всіх президентів, 41% вважає, що найбільше доріг ремонтували за Зеленського. 15% вважають, що це було за часів каденції президента Порошенка, 11% - Януковича, 8% - Кучми, 3% - Ющенка та 2% - Кравчука. 17% - не змогли визначитися з цього питання", - йдеться в повідомленні соціологічної групи.

Опитування проводили 8-10 жовтня серед населення України віком від 18 років і старше в усіх областях, окрім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 3000 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів). Похибка репрезентативності дослідження: не більше ніж 1,8%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Івано-Франківській області атаковано об'єкт критичної інфраструктури, повітряні цілі збито, без жертв

На Хмельниччині під час нічної атаки збито три цілі, інфраструктурні об'єкти не пошкоджено

За добу на Харківщині внаслідок ворожих обстрілів загинули два мирні жителі

ППО знищила за ніч 84 повітряні цілі: 58 "шахедів" і 26 ракет, які атакували Україну, - командувач ПС

РФ у п'ятницю вдарила по трьох ТЕС ДТЕК, поранено енергетика

Над Черкаською областю збито шість "шахедів", є влучання в об'єкт енергоінфраструктури

Росіяни вночі та вранці обстріляли шість ОТГ Сумської області

Уночі над Дніпропетровською областю було збито 24 БПЛА і ракети

Ворог атакував 13 населених пунктів Херсонської області, є постраждалі та жертви

Уночі над Дніпропетровською областю було збито десять БПЛА і чотири ракети, є постраждалі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА