07:53 23.10.2020

МОН опрацьовує питання створення електронної платформи для іноземних студентів

1 хв читати
МОН опрацьовує питання створення електронної платформи для іноземних студентів

Міністерство освіти і науки України опрацьовує питання створення міжвідомчої електронної платформи для залучення і популяризації можливостей здобуття вищої освіти в Україні для іноземних студентів, повідомляє прес-служба МОН.

"З метою створення прозорого механізму набору іноземців для здобуття вищої освіти в Україні та оптимізації процедури видачі запрошень і отримання візи іноземцями в Плані заходів пропонується розробка та впровадження міжвідомчої електронної платформи ... Денис Шмигаль доручив міністерствам прискорити роботу зі створення єдиної міжвідомчої електронної платформи для іноземних студентів, щоб якомога швидше ліквідувати будь-які прояви корупції в цій сфері", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті МОН у четвер увечері.

Єдина міжвідомча електронна платформа в сфері набору іноземних студентів забезпечить: прозорість інформації на всіх етапах, студентоорієнтований сервіс, зручність для всіх суб'єктів платформи, чесність-звітність всіх суб'єктів платформи, мінімізацію ризиків нелегальної міграції.

Станом на 1 січня 2020 в Україні здобувають вищу освіту 80 470 іноземних громадян і осіб без громадянства.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА