10:47 23.10.2020

Аваков закликав учасників виборчого процесу не вдаватися до "брудних схем" у день виборів: МВС жорстко налаштоване реагувати на порушення

2 хв читати
Аваков закликав учасників виборчого процесу не вдаватися до "брудних схем" у день виборів: МВС жорстко налаштоване реагувати на порушення

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у зв'язку із завершенням виборчої кампанії закликав учасників виборчого процесу не вдаватися до "брудних схем" у день проведення місцевих виборів і зазначив, що МВС жорстко реагуватиме на порушення.

"Шановні українці! Виборча кампанія до місцевих органів влади добігає кінця. Завтра в Україні - день тиші. Потім - голосування, підрахунок голосів та встановлення результатів виборів. Звертаюся також до учасників виборчого процесу - від кандидатів до членів комісій - не зіпсуйте собі життя покаранням за порушення закону, воно того не варте", - сказав Аваков у відеозверненні, оприлюдненому на сторінці в Twitter.

Він наголосив, що поліція і всі підрозділи МВС демонструють рівновіддаленість від усіх політичних сил і керуються виключно законом.

"Жодна партія, жоден кандидат не отримують жодних преференцій, але кожен отримує забезпечення та захист своїх прав. Тому ще раз звертаюся до кандидатів та виборчих штабів - навіть не намагайтеся вдаватися до вкидань, "каруселей", підвезення виборців та інших брудних схем! МВС жорстко налаштоване реагувати на порушення!", - зазначив глава відомства.

Аваков додав, що на чергування виведено достатньо оперативних груп, напоготові перебувають усі підрозділи: від авіації до вибухотехніків. Загалом до забезпечення громадської безпеки під час місцевих виборів залучено майже 140 тис. співробітників МВС.

"Прошу не провокувати та не перевіряти систему МВС на міцність! У нас вдосталь сил, засобів, мотивації та рішучості, щоб забезпечити бездоганний процес місцевих виборів у всій країні! Давайте завершимо цю кампанію так само чисто, чітко і чесно, як і попередні президентські та парламентські вибори!", - наголосив міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА