07:47 24.10.2020

Саакашвілі схвалив кандидатуру т. в. о. Держмитниці Єнтіса

1 хв читати
Саакашвілі схвалив кандидатуру т. в. о. Держмитниці Єнтіса

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі схвалив тимчасово призначеного урядом начальника державної митної служби (ДМС) Євгена Єнтіса замість звільненого Андрія Павловського, повідомила прес-служба Офісу президента.

"Глава виконавчого комітету Нацради реформ позитивно відзначив зміну керівництва Державної митної служби: замість звільненого від виконання обов'язків глави ДМС Андрія Павловського уряд призначив т.в.о. Євгена Єнтіса. Раніше він керував ІТ-відділом проекту державних закупівель ProZorro і став заступником керівника Держмитслужби ще під головуванням Максима Нефьодова", - сказано в повідомленні.

Саакашвілі зазначив, що налагоджувати прозору роботу митниці є одним з найскладніших завдань, тому відповідь на корупцію на митниці не може зводитися тільки до протистояння контрабанді і хабарям. На його переконання, тут потрібен системний підхід, зокрема, спрощення, підвищення прозорості та цифровізація всіх процесів на митниці, а також заміна тих людей, які не хочуть працювати чесно.

За його словами, в експериментальному режимі вже запускається тестування митників, щоб оцінити їх професійні і загальні знання.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА