08:12 24.10.2020

Трамп має намір достроково проголосувати у Флориді

1 хв читати
Трамп має намір достроково проголосувати у Флориді

Президент США Дональд Трамп має намір у суботу віддати свій голос у рамках дострокового голосування на виборах глави держави.

Очікується, що Трамп проголосує особисто на дільниці в місті Вест-Палм-Біч, розташованій недалеко від його приватної резиденції в Мар-а-Лаго, повідомило агентство Associated Press з посиланням на Білий дім.

Рік тому президент США змінив свою прописку - з Нью-Йорка на Мар-а-Лаго у Флориді, де дострокове голосування на дільницях стартувало ще в понеділок.

За підрахунками американського проекту "Вибори в США", який здійснюється Університетом Флориди, понад 35 млн американців вже проголосували достроково поштою і понад 15 млн віддали свій голос особисто - на виборчих дільницях.

Проголосувати достроково можна буде ще протягом тижня. На виборах 2016 року в США достроково проголосували 47 млн людей.

Дострокове голосування поштою в США цього року користується особливою популярністю, оскільки багато американців уникають відвідування виборчих дільниць через побоювання заразитися коронавірусом.

Так, демократи закликають голосувати заздалегідь, щоб уникнути черг на виборчих дільницях.

Загалом, в США налічується близько 150 млн зареєстрованих виборців.

Президентські вибори в США заплановані на 3 листопада 2020 року. Трамп, який представляє республіканців, претендує на переобрання. Його суперник від демократів - колишній віце-президент США Джо Байден.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА