12:50 24.10.2020

Українським військовим медикам встановили премію за лікування хворих на Covid -19

1 хв читати
Українським військовим медикам встановили премію за лікування хворих на Covid -19

Міністр оборони України Андрій Таран підписав наказ про заохочення щомісячною грошовою премією військовослужбовців Військово-медичних установ, які беруть безпосередню участь у лікуванні хворих на гостру респіраторну хворобу Covid-19.

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, через прогалини в нормативній базі військовим медикам не була передбачена додаткова доплата в розмірі до 300% заробітної плати, яка нараховується співробітникам закладів охорони здоров'я Міноборони на період здійснення заходів щодо боротьби з пандемією.

"Щоб усунути цю несправедливість, ухвалено рішення виплачувати військовим медикам грошові премії, відповідно до Дисциплінарного статуту ЗСУ, зокрема з фонду Міністра оборони України. Ці виплати нараховуватимуть за період від 2 червня 2020 року. Тобто, всі наші бійці в білих халатах, які перебувають на передовій боротьби з епідемією, отримають премії ще з червня цього року", – зазначив Міністр оборони.

За словами Тарана, премії виплачуватимуть і надалі, в період дії карантинних заходів, встановлених урядом. Виплату здійснюватимуть за місцем перебування військовослужбовців на грошовому забезпеченні.

Так, перші виплати премій військовим медикам відбудуться вже в листопаді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА