14:00 24.10.2020

У Києві слідчі повідомили про підозру за хуліганські дії щодо учасника АТО

2 хв читати

У Києві між учасниками дорожнього руху виник конфлікт, під час якого один із водіїв разом із пасажиром побив іншого водія, учасника АТО, і його дружину. За скоєне зловмисники можуть провести у в'язниці до чотирьох років.

Як повідомив відділ комунікації поліції Києва, в Печерське управління поліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що водій і пасажир автомобіля БМВ під час конфлікту побили водія Ауді і його дружину. На місце події для з'ясування обставин прибув наряд патрульної поліції.

Як розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва, на вулиці Тютюнника між двома водіями стався дорожній конфлікт через першочерговість проїзду:

"Ми встановили, що чоловіки почали з'ясовувати стосунки з приводу можливого порушення Правил дорожнього руху. В результаті один із водіїв з кулаками накинувся на опонента. Згодом у бійку між чоловіками втрутився ще пасажир БМВ і почав бити не тільки водія Ауді, а й його дружину. Очевидці інциденту викликали поліцію, однак коли правоохоронці прибули на виклик, активні учасники конфлікту втекли з місця події".

Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та встановили двох осіб, причетних до правопорушення. Одному з них слідчий Печерського управління поліції вже повідомив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА