15:59 24.10.2020

У Рівному підпалили автомобіль кандидата в депутати облради від "Слуги народу"

1 хв читати

Правоохоронці розслідують факт підпалу в Рівному автомобіля "Mercedes-Benz", який належить 44-річному директору комунального підприємства та кандидату в депутати обласної ради.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, інформація про те, що на вулиці Клима Савура в обласному центрі горить автомобіль надійшла в поліцію в суботу, 24 жовтня, близько 4 години ранку.

"Поліцейські на місці події встановили, що транспортний засіб "Mercedes-Benz CLS 350" належить 44-річному жителю – директору комунального підприємства та кандидату в депутати обласної ради. Легковик був припаркований у дворі багатоповерхівки за місцем проживання власника", - йдеться в повідомленні.

Так, вогнем знищено бампер і моторний відсік автомобіля. З місця події криміналісти вилучили пластмасову ємність із залишками паливно-мастильних матеріалів.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі поліції розпочали досудове розслідування за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину.

За інформацією місцевого видання "VSE", авто належить директору "Рівнеоблводоканалу" та кандидату №1 до обласної ради від "Слуги народу" Андрію Караушу. Він пов'язує підпал з політичною діяльністю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА