13:17 25.10.2020

Історія з бізнесом Байдена - молодшого в Україні Росії не стосується - Путін

1 хв читати

Президент РФ Володимир Путін заявив, що йому невідомо про наявність у сина кандидата в президенти США Джо Байдена кримінальних бізнес-інтересів в Україні, але в будь-якому разі це питання не стосується Росії.

"Це нас взагалі не стосується - це стосується американців і українців", - сказав він в інтерв'ю програмі Москва. Кремль. Путин" телеканалу "Россия-1" (ВГТРК), коментуючи відповідну інформацію.

Висловлювання глави РФ опубліковано на сайті програми.

У повідомленні наголошується, що Путін звернув увагу на існування в Україні як мінімум однієї компанії, що працювала в нафтогазовій галузі, яку Гантер Байден "фактично очолював і, з огляду на все, непогано заробляв".

"Але я не бачу тут ніякого криміналу - у всякому разі, нам про це нічого не відомо", - сказав у зв'язку з цим президент РФ.

Путіну також процитували заяву американського колеги Дональда Трампа про те, що Росія досі платить Байдену гроші.

"Без коментарів", - відповів президент РФ.

Коментуючи повідомлення про зв'язки вдови екс-мера Москви Юрія Лужкова Олени Батуріної з Байденом, Путін зауважив: "напевно, у неї були численні бізнес-контакти, ділові зв'язки із зарубіжними партнерами. Чи є в цьому переліку американці - я просто про це нічого не знаю, і мені просто про це нічого не відомо".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА